Blue Oceans ICT

360° E-commerce

U wenst een unieke online shopping ervaring aan uw klanten aan te bieden? Of wenst u meer potentiële klanten aan te trekken of uw conversie te verhogen?

Blue Oceans biedt zijn ervaring in e-commerce management aan. Samen met u nemen we uw online shop onder de loep en streven we naar een unieke gebruiks- en beheerservaring.

Tevens kunnen we ook het day-to-day management van uw online shop op ons nemen. (promotionele banners, SEO, Google AdWords, Google Analytics....) Op deze manier kan u blijven focussen op de core business van uw onderneming en zorgen wij ervoor dat uw webshop steeds up to date blijft en een hoge rating scoort.

Online shop analysis

Samen met u maken we een analyse op de huidige webshop. Hierbij zullen aandachtspunten opgelijst worden, en geven we indien gewenst een raming voor deze op te lossen.

Day-to-day management

We nemen het dagdagelijkse beheer van uw online shop op ons en zorgen ervoor dat deze altijd up to date blijft.

Integraties

U gebruikt een ERP/ander opvolgsysteem, waaraan u uw webshop wenst te koppelen om steeds over de laatste cijfers van uw online winkel te beschikken? We helpen je graag verder.

Wij hebben ervaring met volgende type webshops. Uiteraard staan wij ook steeds tot uw dienst voor andere types van webshops.

Shopify Lightspeed