Blue Oceans

360° ICT

Digitale werkplek

Samen met u gaan wij op zoek naar de ideale mix van realtime collaboration tools om de productiviteit binnen uw team te verhogen. Hierbij focussen we vooral op telewerk zonder productiviteitsverlies, het brengen van relevante informatie tot de respectievelijke eindgebruikers alsook het eenvoudig terugvinden van deze informatie binnen de organisatie. Dit allemaal met een duidelijke focus op gebruikersvriendelijkheid en security.

 

Wij maken hiervoor gebruiken van Microsoft 365 (Microsoft Teams, OneDrive for Business, SharePoint Online…), en zorgen ervoor dat u en uw collega’s optimaal in teamverband kunnen samenwerken.

Microsoft Wist u dat wij Microsoft certified zijn?

Website analyse & optimalisatie

Mist uw website een duidelijke structuur voor een goede gebruikservaring, of wenst u meer bezoekers en een hogere score bij zoekmachine’s zoals Google? Wij zijn uw ideale partner.

Google Wist u dat wij Google Analytics certified zijn?

Website design

Onder het motto “less is more” garanderen wij kwaliteit door het gebruik van de laatste beschikbare technologiën. Bij meer complexe projecten kunnen wij optreden als tussenpersoon die het project voor u in goede banen leidt.

Applicaties op maat

Een bedrijf heeft niet enkel nood aan een online aanwezigheid. Vaak dienen er ook applicaties op maat of integraties tussen bijvoorbeeld een webshop en een intern ERP-pakket opgezet te worden. Blue Oceans neemt graag de analyse van u over, om zo de functionele vereisten in kaart te brengen. Vervolgens gaan wij voor u op zoek naar een application developer die het nauwst aansluit met uw project en organisatie. Gedurende de volledige uitwerking van het project blijven wij graag betrokken om het project in goede banen te leiden.