Blue Oceans

360° ICT

Enterprise Information Management

Samen met u gaan wij op zoek naar uw informatiebehoeften, en dit op basis van een doordacht informatiemodel. Dit informatiemodel integreren wij vervolgens naadloos in uw nieuw of bestaand intranet.

Wij maken hiervoor gebruiken van Office 365 (Microsoft Teams, OneDrive for Business, SharePoint Online…), en zorgen ervoor dat u en uw collega’s optimaal in teamverband kunnen samenwerken.

Microsoft Wist u dat wij Microsoft certified zijn?

Website analyse & optimalisatie

Mist uw website een duidelijke structuur voor een goede gebruikservaring, of wenst u meer bezoekers en een hogere score bij zoekmachine’s zoals Google? Wij zijn uw ideale partner.

Google Wist u dat wij Google Analytics certified zijn?

Website design

Onder het motto “less is more” garanderen wij kwaliteit door het gebruik van de laatste beschikbare technologiën. HTML5, CSS3, jQuery, Responsive Design… Sky is the limit.

Applicaties op maat

Een bedrijf heeft niet enkel nood aan een online aanwezigheid. Vaak dienen er ook applicaties op maat of integraties tussen bijvoorbeeld een webshop en een intern ERP-pakket opgezet te worden. Blue Oceans neemt graag de analyse van u over, om zo de functionele vereisten in kaart te brengen. Vervolgens gaan wij voor u op zoek naar een application developer die het nauwst aansluit met uw project en organisatie. Gedurende de volledige uitwerking van het project blijven wij graag betrokken om het project in goede banen te leiden.