Blue Oceans Marketing

360° ICT

Enterprise Information Management

Samen met u gaan wij op zoek naar uw informatiebehoeften, en dit op basis van een doordacht informatiemodel. Dit informatiemodel integreren wij vervolgens naadloos in uw nieuw of bestaand intranet.

Wij maken hiervoor gebruiken van SharePoint (2013 / 2016 / online), en zorgen ervoor dat u en uw collega’s optimaal in teamverband kunnen samenwerken.

Website analyse & optimalisatie

Mist uw website een duidelijke structuur voor een goede gebruikservaring, of wenst u meer bezoekers en een hogere score bij zoekmachine’s zoals Google? Wij zijn uw ideale partner.

Website design

Onder het motto “less is more” garanderen wij kwaliteit door het gebruik van de laatste beschikbare technologiën. HTML5, CSS3, jQuery, Responsive Design… Sky is the limit.

Applicaties op maat

Blue Oceans draagt niet enkel websites of web design in het vaandel. Indien nodig werken wij voor u applicaties op maat uit. Voor applicatieonwikkeling hanteren we technisch gezien .NET en/of PHP. Dit geeft ons de vrijheid om enerzijds de functionele vereisten volledig te integreren en anderzijds het plaatje te voorzien van een passend grafisch design.

Social Media integration

In tijden waarin sociale media een belangrijke rol spelen, zorgen wij ervoor dat uw website volledig geoptimaliseerd wordt om met uw klanten in contact te komen, en te blijven, via sociale media.