Blue Oceans Marketing

360° Marketing

Blue Oceans is een ervaren 360° marketingbureau met focus op uw verkoop. Wij geloven in de kracht van innovatieve combinaties. Wij denken print, web en in-the-field in één adem. Goede no-nonsens marketing die scoort en uw omzet op de juiste koers houdt. Dit is ons keihard engagement van grafische creatie tot implementatie.

B2B Marketing

Blue Oceans bedenkt en zet originele business-to-business concepten in de markt voor prospectie van nieuwe klanten en voor het activeren van uw bestaande klanten. Voor B2B marketeers ontwikkelt BlueOceans catalogi, mailings, verkooppresentaties, business events, websites en web applicaties om uw direct marketing activiteiten succesvol te ondersteunen. Blue Oceans denkt ook incentives uit voor uw verkoopmedewerkers en kan de marktbenadering van uw concurrenten via mystery buying benchmarken. Een goed doordachte aanpak die verkoopt en ieders hart sneller laat slaan.

Verdeelt u producten of diensten via een zelfstandig dealer netwerk? In dit geval kan u beroep doen op onze expertise om uw commercieel netwerk doelgericht en krachtig te ondersteunen met innovatieve verkoopconcepten.

Blue Oceans staat tot uw dienst voor punctuele verkoopondersteunende acties en voor doordachte business development campagnes. Uw marketing investering omzetten in tastbaar verkoopresultaat is niet alleen onze passie maar ook ons engagement.

Retail Marketing

Blue Oceans ontwikkelt retail- en merchandising concepten om het winkelbezoek en de kassa-aanslagen te verhogen. Wij ontwikkelen e-commerce activiteiten, traffic builders, getrouwheidacties, events, visual merchandising, lokale media campagnes, mystery shopping en incentives voor het verkooppersoneel. Acties die verkopen en ieders hart sneller laten slaan. BlueOceans heeft een sterke ervaring opgebouwd in de ondersteuning van o.m. franchiseketens, dealer groeperingen, filiaalbedrijven en individuele verkooppunten.

Tastbaar verkoopresultaat behalen voor uw verkooppunt(en) is niet alleen onze passie maar ook ons concreet engagement. U kan op BlueOceans rekenen voor punctuele verkoopondersteunende acties of voor een goeddoordacht retail actieplan.

Brand and trade activation

Blue Oceans is een ervaren marketing bureau ten dienste van merken die verdeelt worden via verschillende distributiekanalen. Onze expertise? Food, non-food, DIY, Out-Of-Home. Onze passie? Trade marketing.

Wij bedenken en zetten nieuwe concepten in de markt om uw verdelers optimaal te ondersteunen bij het activeren van uw merk. Via print en web campagnes helpen wij uw distributiekanalen om uw product succesvol aan de man te brengen. Met innovatieve field marketing concepten activeren wij uw merk in nauwe samenwerking met uw tussenhandel. Een globale aanpak die écht verkoopt .

Blue Oceans staat tot uw dienst voor gerichte verkoopondersteunende acties en voor doordachte brand activation campagnes. Ons engagement? Uw marketing investering omzetten in tastbaar verkoopresultaat voor u én voor uw verdelers.

KMO Marketing

Met een slimme marketingaanpak scoort u vandaag en bouwt u aan de duurzame groei van uw bedrijf. Goede marketing is echter een complex vak. Zo complex dat het vandaag zo goed als onmogelijk is om alle expertise in huis te hebben.

Blue Oceans is een ervaren KMO marketingbureau met focus op verkoop. Wij geloven in de kracht van innovatie. Wij denken print, web en verkooppunt in één adem. Met een beperkt budget zetten wij uw groeiverwachtingen om in een prachtig staaltje van directe communicatie met tastbaar verkoopresultaat. Dit is ons keihard engagement. En zo heeft u weer tijd voor alles wat uw vak zo leuk maakt.

U kan op Blue Oceans rekenen voor punctuele verkoopondersteunende acties of voor een goeddoordacht groeiplan voor uw bedrijf.